Plněné zapečené brambory

29. října 2013 v 17:17 | DAKO |  ...mňamky...
Kuchařské knihy vycházely, vychází a budou vycházet. V každé knihovně si můžete vybrat z pestré nabídky "Kuchařek" s různými náměty na vaření.
pražská kuchařka
foto:DAKO
V nové rubrice Čítárničky -"Mňamky" nenajdete klasické recepty, ale najdete "Mňamky", které jsou jednoduché, rychlé a nenáročné. Možná je znáte, možná znáte jiné. Máte-li chuť, napište.

Dým z bramborových natí v současné době už příliš často na polích nevidíme, přesto pečené brambory stále zůstávají zastoupeny v našem jídelníčku. Brambory na zimu jsou uskladněny, zbývá připravit bramborové recepty. Vyzkoušejte
PLNĚNÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY
Ingredience:
4 velké brambory (uvařené ve slupce)
150 g mletého masa (není podmínkou)
150 g strouhaného eidamu
100 g nakládaných či předem podušených hub
1 cibule
grilovací koření, sůl

Postup:
Nakrájenou cibuli na kostičky orestujeme spolu s masem a houbami, ochutíme grilovacím kořením. Napříč rozkrojené brambory posolíme, naplníme směsí, posypeme sýrem a zapečeme.
Neváhejte a ochutnejte.
Ač rychlovka přesto mňamka.
DOBROU CHUŤ.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Natty Natty | Web | 31. října 2013 v 7:19 | Reagovat

Danko, zapečené brambory jsou klasika a určitě nikdo z nás nepohrdne. Když se k nim dá sklenice mléka, tak je výborný oběd nebo večeře. Hezký den.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama